Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

SaaS

Για πολλά χρόνια, οι προμηθευτές OEM Enterprise Resource Planning είχαν αναπτύξει και πωλούσαν λύσεις ERP με ενσωματωμένες βέλτιστες πρακτικές του κλάδου και δυνατότητα προσαρμογής σύμφωνα με τη διαδικασία και τις ανάγκες του πελάτη. Όμως, κατά την τελευταία δεκαετία, μια νέα ποικιλία από μη προσαρμόσιμες βέλτιστες πρακτικές βέλτιστης βιομηχανικής κλάσης εστίασε τις λύσεις SaaS ERP που βασίζονται σε cloud, οι οποίες έχουν διεισδύσει στο κοινό.Αυτό παρέχει στις επιχειρήσεις ανά τον κόσμο ένα νέο πρότυπο για να αποκομίσουν αξία από τις επενδύσεις τους σε τεχνολογίες πληροφορικής και να μετατρέψουν ψηφιακά τις οργανώσεις τους.

Η asTax.gr βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της τεχνολογικής εξέλιξης. Τα τελευταία 5+ χρόνια έχουν ολοκληρωθεί 50+ έργα στον χώρο των σύννεφων.Υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι για τους οποίους οι επιχειρήσεις επιλέγουν λύσεις SaaS ERP που βασίζονται σε cloud. Φτάσαμε σε αυτά με βάση τις διάφορες αλληλεπιδράσεις και εμπειρίες με τους πελάτες μας.

Κόστος του SaaS ERP

Το χαμηλότερο TCO (Σύνολο Κόστος Ιδιοκτησίας), σε σύγκριση με παρόμοια συστήματα επί τόπου, ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο οι πελάτες μας επέλεξαν τα συστήματα ERP που βασίζονται σε cloud. Η αυξημένη εξάρτηση από τον προμηθευτή λογισμικού για τη συντήρηση του προϊόντος έθεσε ένα μεγάλο ερώτημα – “Τι συμβαίνει εάν οι προμηθευτές του Cloud βγουν έξω από την επιχείρηση;”. Ωστόσο, αυτό απαντήθηκε δεόντως από το γεγονός ότι θα προμηθεύσουν τη λύση τους από πωλητές όπως η SAP που υπάρχει εδώ και 40+ χρόνια. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι πωλητές έχουν υπάρξει περισσότερο από τους ίδιους τους πελάτες.

Ευχρηστία συστήματος

Τα συστήματα προγραμματισμού πόρων επιχειρήσεων δεν είναι γνωστά για τις διαισθητικές διεπαφές χρήστη τους. Όμως, η δημοτικότητα των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, το Instagram κ.λπ. αλλάζει αργά αυτό. Οι χρήστες άρχισαν να απαιτούν παρόμοιες διεπαφές χρήστη από συστήματα ERP. Ήταν δύσκολο για τους πωλητές ERP να παρέχουν τέτοια συστήματα διεπαφής χρήστη για λύσεις επί τόπου. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι απαιτούσε αλλαγές στην αρχική τεχνική αρχιτεκτονική. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι λύσεις SaaS ERP βασισμένες σε σύννεφα δημιουργήθηκαν από το μηδέν, κατασκευάστηκαν με διεπαφές χρήστη.

Συχνότητα και συμβατότητα του συστήματος

Τα περισσότερα συστήματα On-premise απαιτούν ειδική πρόσβαση VPN μέσω των προσωπικών υπολογιστών του χρήστη για πρόσβαση πελατών. Σε πολλές περιπτώσεις, η πρόσβαση στο ERP μπορεί να γίνει μόνο στο τοπικό δίκτυο του πελάτη. Οι λύσεις ERP cloud που βασίζονται σε SaaS επιτρέπουν την πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο σύστημα ERP μέσω tablet, κινητών τηλεφώνων και επιτραπέζιων υπολογιστών. Μια τέτοια μεθοδολογία πρόσβασης είναι ιδιαίτερα επωφελής για τους χρήστες σε κίνηση. Επιπλέον, η εύκολη συμβατότητα και ενσωμάτωση με τα συστήματα τρίτων μέσω της παροχής API αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα. Το σύστημα On-premise απαιτεί ειδικές ηλεκτρονικές συνδέσεις με άλλα συστήματα. Αυτό δεν απαιτείται για λύσεις cloud.

Θα μπορούσατε να ρωτήσετε γιατί η υποστήριξη δεν θεωρείται ως ένας από τους πρώτους 3 λόγους. Ο λόγος είναι απλός. Έχουμε δει μια σύγκλιση όσον αφορά την παροχή υποστήριξης από μεγάλους προμηθευτές ERP. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν καλά επίπεδα πελατών. Η στήριξη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά ως σημείο αναφοράς για την προσέλκυση νέων επιχειρήσεων. Η υποστήριξη είναι ένα αναμενόμενο κομμάτι του πακέτου και όχι ένας πραγματικός διαφοροποιητής.

Επικοινωνήστε μαζί μας !

Εργαλεία

Επαλήθευση εγκυρότητας ΑΦM/VAT που χορηγείται από κράτος της Ε.Ε.
Χρήσιμα έντυπα
Επαληθεύσετε την εγκυρότητα του ΑΦΜ νομικού προσώπου στην Ελλάδα
Στοιχεία δημοσιότητας ΓΕΜΗ
Εκτυπώστε τα ένσημα σας
Κατεβάστε όλα τα χρήσιμα έντυπα για την εφορία.
Όλα τα τηλέφωνα για τις εφορίες στην Αττική.
Όλοι οι Κ.Α.Δ.
Όλα τα τηλέφωνα για τα επιμελητήρια.
e-ατομικός λογαριασμός ασφάλισης
Kατεβάστε όλα τα χρήσιμα έντυπα για το Ι.Κ.Α.
Ηλεκτρονική υποβολή εντύπων επιθεώρηση εργασίας και ΟΑΕΔ.
Εθνική πύλη δημόσιας διοίκησης.
Δείτε αν το όχημά σας είναι ασφαλισμένο
x

Αποδέχομαι Δεν Αποδέχομαι Κέντρο Απορρήτου Ρυθμίσεις Απορρήτου