Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Παροχή χώρου εργασίας ως υπηρεσίας (WaaS)

Στην asTax, δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τους πελάτες μας μέχρι να επιταχύνουν με σταθερές και μελλοντικές τεχνολογίες. Βλέπουμε ένα μέλλον, όπου κάθε χρήστης έχει πρόσβαση στον δικό του χώρο εργασίας εικονικού υπολογιστή στο σύννεφο χωρίς την ανάγκη για ακριβό εξοπλισμό, ο οποίος υποτιμάει γρήγορα την αξία του. Μέσω των υπηρεσιών asTaxCloud έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και τα προγράμματα σας ακριβώς όπως στο γραφείο – οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Το μέλλον είναι τώρα!

Πώς λειτουργεί;

Απλά συνδεθείτε από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή μια εφαρμογή σε tablet ή έξυπνο τηλέφωνο. Χρησιμοποιήστε είτε την εφαρμογή φορητού υπολογιστή είτε συνδεθείτε από έναν ιστότοπο στο https://cloud.theDomain.gr με τα διαπιστευτήριά σας. Στη συνέχεια, θα δείτε την αρχική οθόνη του υπολογιστή που γνωρίζετε ήδη. Θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα ίδια προγράμματα, προσωπικά αρχεία, κοινόχρηστα αρχεία και λογισμικό που χρειάζεστε για εργασία. Επιπλέον, θα έχετε λιγότερες παρενοχλήσεις με το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό των Windows, καθώς ενημερώνονται και διαχειρίζονται συνεχώς για εσάς.

Οφέλη από τη χρήση των υπηρεσιών cloud των υπηρεσιών asTax

Μπορεί να αναρωτιέστε εύλογα τι, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχουμε στη διάθεσή μας συστήματα που διασφαλίζουν ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας και μετά από καταστροφή. Οι υπηρεσίες cloud μας περιλαμβάνουν πλήρη αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων και αποκατάσταση καταστροφών για όλα τα δεδομένα σας. Για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση σε αυτό, διατηρούμε γεωγραφικά διαφορετικά και εξαιρετικά πλεονάζοντα κέντρα δεδομένων. Αυτό κρατά τα δεδομένα σας και τα συστήματά μας σε λειτουργία, ακόμα και αν μια περιοχή αντιμετωπίζει διακοπές. Χρησιμοποιούμε τα Κέντρα Δεδομένων Αξιοπιστίας Tier IV με uptime 99,999% – για να μπορέσουμε να σας δουλέψουμε.

Δεν μπορεί να εργαστεί στο γραφείο λόγω των καιρικών συνθηκών; Αποκτήστε πρόσβαση στο χώρο εργασίας σας από οπουδήποτε. Δεδομένου ότι είμαστε ένας πλήρως πιστοποιημένος συνεργάτης Intuit, θα έχετε ακόμη πρόσβαση σε προγράμματα όπως το QuickBooks μέσω των υπηρεσιών φιλοξενίας.

Ο προϋπολογισμός σας στον τομέα της πληροφορικής θα σας ευχαριστήσει – καθώς οι χρήστες έχουν πρόσβαση στον χώρο εργασίας τους μέσω διάφορων συσκευών και σε διαφορετικές τοποθεσίες, θα δείτε τον υπολογιστή γραφείου που απαιτεί λιγότερη ισχύ επεξεργασίας. Μακροπρόθεσμα αυτό θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του υπάρχοντος εξοπλισμού σας και θα εξοικονομήσει χρήματα σε αντικαταστάσεις.

Μην ανησυχείτε για τη διαχείριση εφαρμογών χρηστών, την πρόσβαση, την εφαρμογή ή ακόμα και τον τερματισμό των εργαζομένων. Οι υπηρεσίες Cloud μας είναι κατασκευασμένες για εύκολη διαχείριση και χρήση. Οι διαθέσιμοι πόροι σε ολόκληρο το σύστημα πληροφορικής θα προσαρμοστούν αυτόματα σε νέους χρήστες, προκειμένου να διατηρηθούν οι μέγιστες επιδόσεις.

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας – με λιγότερο χρόνο για επισκευές, ρυθμίσεις και απογοητεύσεις.

Μέσω των Cloud Services, μπορείτε να απολαύσετε οφέλη όπως τα προαναφερθέντα:

• Γεωγραφικά διαφοροποιημένα και εξαιρετικά πλεονάζοντα κέντρα δεδομένων
  •  99,999% Ώρα λειτουργίας
  •  Οπουδήποτε Πρόσβαση στους χώρους εργασίας
  •  Πλήρης δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάσταση καταστροφών
  •  Λιγότερο φθορά στον εξοπλισμό υπολογιστών γραφείου
  •  Οι πόροι για νέους χρήστες διαχειρίζονται εύκολα

Οι Υπηρεσίες περιλαμβάνουν

Δεν προσφέρουμε μόνο αυτή την υπηρεσία και σας αφήνουμε στη δουλειά σας. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να παρέχουμε 24/7/365 παρακολούθηση και υποστήριξη Remote Desk Desk. Σκεφτείτε εμάς ως το προσωπικό σας πρόσωπο, διαθέσιμο οποτεδήποτε χρειάζεστε βοήθεια! Εάν βασίζεστε μόνο σε σύμβουλο πληροφορικής ή σε εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αντιμετωπίσετε καταστροφή με τις περιστασιακές βλάβες δικτύου που πρόκειται να συμβούν. Η ομάδα εξωτερικών πόρων μας μπορεί να παρακολουθεί προληπτικά την εγκατεστημένη πληροφορική σας ανά πάσα στιγμή. Αυτό επεκτείνεται επίσης στην παροχή προστασίας από ιούς και κακόβουλου λογισμικού, ενημερωμένες άδειες του Microsoft Office 365 και διαχείριση ενημερωμένων εκδόσεων κώδικα.

Γνωρίζουμε ότι σε αυτή την εποχή της ηλικίας, κάθε επιχείρηση εξαρτάται από την υποδομή πληροφορικής της να τρέχει σε υψηλό επίπεδο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, εκτός από την απομακρυσμένη υποστήριξη, προσφέρουμε υπηρεσίες υποστήριξης PC / φορητών συσκευών όλο το εικοσιτετράωρο. Η υποδομή και τα συστήματα πληροφορικής σας βρίσκονται σε καλά χέρια.

Πιστεύουμε στην αύξηση της κερδοφορίας και της παραγωγικότητας της εταιρείας σας, καθώς και σε αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω προσαρμοσμένων λύσεων τεχνολογίας. Οι ενοποιημένες λύσεις και η ποιοτική εξυπηρέτηση μας καθιστούν τον σωστό τεχνολογικό σύμβουλο και συνεργάτη για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας !

Εργαλεία

Επαλήθευση εγκυρότητας ΑΦM/VAT που χορηγείται από κράτος της Ε.Ε.
Χρήσιμα έντυπα
Επαληθεύσετε την εγκυρότητα του ΑΦΜ νομικού προσώπου στην Ελλάδα
Στοιχεία δημοσιότητας ΓΕΜΗ
Εκτυπώστε τα ένσημα σας
Κατεβάστε όλα τα χρήσιμα έντυπα για την εφορία.
Όλα τα τηλέφωνα για τις εφορίες στην Αττική.
Όλοι οι Κ.Α.Δ.
Όλα τα τηλέφωνα για τα επιμελητήρια.
e-ατομικός λογαριασμός ασφάλισης
Kατεβάστε όλα τα χρήσιμα έντυπα για το Ι.Κ.Α.
Ηλεκτρονική υποβολή εντύπων επιθεώρηση εργασίας και ΟΑΕΔ.
Εθνική πύλη δημόσιας διοίκησης.
Δείτε αν το όχημά σας είναι ασφαλισμένο
x

Αποδέχομαι Δεν Αποδέχομαι Κέντρο Απορρήτου Ρυθμίσεις Απορρήτου